Üyelik Sözleşmesi ve KVKK Aydınlatma Metni

Bu sözleşme, CV Geliştir'in genel ve yasal sorumluluklarını içerir. Sitemizi kullanmadan önce aşağıda yazılanları lütfen dikkatlice okuyunuz. Bu siteyi ziyaret ederek, üye olarak burada yazılı olan koşulların tümünü kabul ettiğinizi ve bu siteyi bu koşullar dışında bir amaç için kullanmayacağınızı kabul etmektesiniz.

CV Geliştir, bu sözleşmede belirtilen hizmet koşullarını dilediği zaman değiştirebilir. Bu sebeple siteyi her ziyaretinizde bu sözleşmeyi tekrar okumanızı öneririz.

Kullanım Koşulları
CV Geliştir, üyelerin özgeçmişlerini, kapak mektuplarını, niyet mektuplarını, LinkedIn profillerini başvuru amacına uygun olarak kontrol eden, eksi ve artı yanlarını belirleyen, başvurunun geliştirilebilecek alanlarını içeren, detaylı CV analiz raporu hazırlama danışmanlık hizmetidir. TGM İnsan Kaynakları Tic. Ltd. Şti. (Mersis No: 5237543271727544) bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Kullanıcı Tipleri
CV Geliştir çalışanları dışında iki çeşit kullanıcı tipi mevcuttur: ziyaretçiler ve üyeler.

Ziyaretçi
Ziyaretçiler, CV Geliştir'e henüz üye olmamış ya da üye girişi yapmamış kullanıcılardır. Tüm kullanıcılar, bu sözleşmede yazılı koşullara uymakla yükümlüdür.

Üyeler
CV'sinin, kapak / niyet mektubunun ve LinkedIn profilinin kontrol edilmesini ve detaylı CV analiz raporu hazırlanmasını talep eden ziyaretçilerin siteye üye olması gerekir. Başvurusu CV Geliştir tarafından iki ayrı aşamada kontrol edilir ve iki defa detaylı CV analiz raporu oluşturulur.

CV Geliştir, üye bilgilerinin içeriğinden sorumlu tutulamaz. Üye bilgilerinin içeriği ile ilgili risk üyenin kendisine aittir.

Üye, CV Geliştir'e kaydolurken veya bilgilerini güncellerken yanlış ya da yanıltıcı bilgi vermeyeceğini, bir başkasının kişisel bilgilerini kendi kişisel bilgileri gibi kullanmayacağını, verdiği tüm bilgilerden tamamen kendisinin sorumlu olduğunu, aşağıdaki koşulları okuduğunu ve kabul ettiğini beyan eder.

Üyenin Elektronik İleti Onayı ve Reddetme Hakkı
Üye, CV Geliştir'e kaydolurken geçerli bir e-posta adresi veya telefon numarası girer. Üye, istediği zaman bu e-posta adresini veya telefon numarasını değiştirebilir. CV Geliştir'in bu e-posta adresi veya telefon numarası üzerinden üyeye; üyelik bilgilerini gönderme, CV analizi raporlarını gönderme, eksik bilgiler varsa sorular sorma, yenilikler ile ilgili bildirim yapma ve üyelik amacı dışına çıkmamak kaydıyla üyeyle iletişim kurma hakkı bulunmaktadır. Üye, bu Sözleşme'yi kabul ederek, aksine bir talebi olmadığı sürece CV Geliştir'in kendisiyle yukarıda belirtilen iletişim faaliyetlerinde bulunabileceğini kabul ve beyan eder. Üye, istediği zaman CV Geliştir'e bildirerek ya da kendisine gönderilen e-postada yer alan "Listeden çıkmak istiyorum" linkini kullanarak e-posta listesinden çıkabilir. Talebin ulaşmasını müteakip en geç üç iş günü içerisinde CV Geliştir üyeye e-posta gönderimini ve cep telefonundan SMS, mesaj gönderimini durdurur.

Üye, CV Geliştir'e kaydettiği özgeçmişinde telefon numaralarını ve farklı e-posta adreslerini de belirtebilir. Üye, istediği zaman bilgilerini güncelleyerek telefon numaralarını ya da e-posta adreslerini değiştirebilir.

Üyelik Güncelleme
CV Geliştir, üyelerine her an üyelik bilgilerini güncelleme ve değiştirme imkanını vermektedir.

Üyelikten Vazgeçme
CV Geliştir üyeleri istedikleri her an kayıtlarını silme ve üyeliklerini sona erdirme hakkına sahiptirler.

Üyelik Kısıtlanması veya İptali
Bu sözleşmede yazılı olan koşullara uyulmaması ya da üyelik bilgilerinin doğrulanamaması halinde CV Geliştir, haber vermeden söz konusu üyenin hizmetlerden faydalanmasını, üyelik bilgilerine ulaşmasını, üyelik bilgilerini değiştirmesini ya da silmesini engelleme veya üyeliğini tamamen iptal etme haklarını saklı tutar.

Tüm Kullanıcılar İçin Geçerli Yükümlülükler
Tüm kullanıcılar CV Geliştir'i kullanarak;

Telif Hakları
CV Geliştir'in içeriğinde bulunan tüm yazılımların, kodların, tasarımların, logoların, yazıların, grafiklerin, fotoğrafların, resimlerin ve fikirlerin her hakkı saklıdır. Sitede yer alan herhangi bir malzeme izinsiz kullanılamaz, değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, iletilemez, dağıtılamaz, başka bir sitede yayınlanamaz veya link verilemez.

Diğer Sitelere Olan Bağlantılar
CV Geliştir üzerinde yer alan herhangi bir bağlantıdan başka bir siteye bağlandığınızda CV Geliştir'den tamamen çıkmış sayılırsınız. Bu bağlantıların CV Geliştir sitesinde bulunması CV Geliştir tarafından onaylandıkları anlamına gelmez. CV Geliştir, bağlantının yönlendirdiği sitenin içeriğinden ve kullanım sözleşmelerine uyulmaması durumunda doğacak sonuçlardan sorumlu değildir. Ziyaret ettiğiniz her sitenin kullanım sözleşmesini dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Bilgilerin Doğruluğu ve Yasalara Uygunluğu
CV Geliştir üyelerin doldurduğu üyelik bilgilerinin içeriğinden sorumlu değildir. Bu bilgilerin doğruluğunu ve güvenilirliğini garanti etmez. Bu bilgilerle ilgili tek sorumlu bilginin kaynağı olan kurum ya da bireydir. Bilgilerin yasadışı olması durumunda, iletişim esnasında ya da sonrasında meydana gelebilecek herhangi bir anlaşmazlıkta ve bunun gibi durumlarda CV Geliştir hiçbir sorumluluk kabul etmez. Sorumluluk ilgili taraflardadır.

Sitenin Kullanımından Doğacak Zararlar
CV Geliştir, sitede herhangi bir virüs ya da tehlikeli unsur olmadığını garanti edemez. Sitenin kullanımından kaynaklanan herhangi bir zarar için sorumluluk kabul etmez. CV Geliştir, bu sitede sunulan herhangi bir belge, hizmet veya bilginin sanal ortamda veya dışarıda kullanımı esnasında çıkabilecek sorunlardan ve doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz.

Güncelleme
Site içeriğini önceden haber vermeksizin değiştirme veya bakım maksadıyla geçici olarak kapatma hakkı CV Geliştir tarafından saklı tutulmaktadır. Sitede yapılmış olan herhangi bir değişiklik sizi etkilerse, ne yapmanız gerektiği e-posta yolu ile size bildirilecektir.

Gizlilik Prensipleri
CV Geliştir, üye bilgilerinin gizliliğine ve güvenliğine büyük önem vermektedir. Bu sebeple, üye bilgileri veri tabanını barındıran servis sağlayıcısı son teknoloji kullanılarak "güvenlik duvarları" ile korunmaktadır.

Kişisel Verilerin Korunması
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, kişisel veriler; veri sorumlusu olarak CV Geliştir (TGM İnsan Kaynakları Tic. Ltd. Şti.) tarafından toplanır, korunur ve işlenir. Kişisel verilerin gizliliği ve güvenliği esastır.

Bu konudaki detayları ve veri politikamızı "Kişisel Verileri Koruma Kanunu Aydınlatma Metni"nde bulabilirsiniz.

Teknik Bilgiler
Üyelerin verdiği kişisel bilgiler dışında CV Geliştir'i ziyaret ettikleri sırada elde edilecek kimi teknik bilgiler de vardır: IP adresi, sunucu, siteye bağlanma zamanları, internet servis sağlayısı (ISP) gibi... Bu bilgiler teknik sorunları hızlı ve kolay giderebilmek için kaydedilir. Bu bilgiler de, üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

Şifre Koruması
CV Geliştir üye bilgilerinin gizliliğini korumak amacıyla kişisel bilgilerin yer aldığı bölümlere yalnızca şifre ile girilmesine izin vermektedir. Sistem, aynı kullanıcı adı ve şifreyle iki kişinin aynı anda sisteme giriş yapmasına izin vermemektedir. Şifrenin gizliliği üyenin sorumluğundadır. Şifrenin üye tarafından bir başka kişiye verilmesi sonucunda doğabilecek sorunlardan üye kendisi sorumludur. Üye, şifresinin izinsiz kullanıldığını tespit ederse, CV Geliştir'i haberdar etmekle yükümlüdür. CV Geliştir, üyelere bilgilerinin güvenliği için şifrelerini zaman zaman değiştirmesini tavsiye eder. Ayrıca, sitenin güvenliği için gerektiğinde CV Geliştir şifrenizi değiştirebilme hakkını saklı tutmaktadır.

Çocuklar
CV Geliştir, 18 yaşından küçük çocukların kişisel verilerinin korunmasına önem vermektedir. Çocukların siteye üyeliği veli veya yasal temsilcisinin sorumluluğundadır. Eğer bir veli çocuğunun, kendi rızası olmadan üye olduğunu farkeder ise, bu üyeliği CV Geliştir üzerinden kendisi silebilir veya CV Geliştir'den üyeliğin silinmesini talep edebilir.

Gizlilik Sözleşmesinin Sınırları
Her türlü gerekli güvenlik tedbirinin alınmasına rağmen yasal olmayan herhangi bir yol ile üye bilgileri başkaları tarafından ele geçirilirse, bunun yasal sorumluluğu yasayı çiğneyerek bilgileri ele geçirenlerdedir. Bu gibi bir durumu tespit ederseniz lütfen bize bildiriniz. Bu durumda, yasal haklarımızı kullanır, konu hakkında hukuki işlem başlatırız.

Yasal Uyarı
Bu sözleşmenin yürütülmesinde ve sitenin kullanımı esnasında çıkabilecek sorunlarda öncelikle T.C. kanunları esas alınacaktır. Bu sözleşmedeki herhangi bir madde T.C. yasalarına göre yasadışı, geçersiz ya da uygulanamaz durumdaysa, söz konusu madde sözleşmeden düşecek ve geriye kalan maddeler geçerliliğini koruyacaktır.

Sözleşmenin imzalandığı tarihte var olmayan ve öngörülmeyen, tarafların kontrolleri dışında gelişen, ortaya çıkmasıyla taraflardan birinin ya da her ikisinin de sözleşme ile yüklendikleri sorumlulukları yerine getirmelerini imkansızlaştıran haller (tabii afet, savaş, terör, grev, lokavt, tesislerde önemli mahiyette arıza vs.) mücbir sebep olarak kabul edilecektir. Mücbir sebep şahsında gerçekleşen taraf, diğer tarafa durumu derhal ve yazılı olarak bildirecektir. Mücbir sebebin devamı esnasında tarafların yükümlülüklerini yerine getirememelerinden dolayı herhangi bir sorumlulukları olmayacaktır. İşbu mücbir sebep hali on gün süreyle devam ederse, taraflardan her birinin, tek taraflı olarak fesih hakkı doğacaktır.

Soru, görüş ve önerileriniz için lütfen bize ulaşın.

CV Geliştir'i tercih ederek bize gösterdiğiniz ilgi ve güven için çok teşekkür ederiz.



Kişisel Verileri Koruma Kanunu Aydınlatma Metni


Bu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak; kişisel verilerinizin toplanması, işlenmesi, saklanması, korunması ve paylaşımını sağlamak amacıyla kurduğumuz sistemi, aldığımız önlemleri, haklarınızı ve veri politikamızı en şeffaf şekilde anlatmak amacıyla yazılmıştır.

Sitemizi kullanmadan önce aşağıda yazılanları lütfen dikkatlice okuyunuz. Bu siteyi ziyaret ederek, bireysel veya kurumsal üye olarak burada yazılı olan koşulların tümünü kabul ettiğinizi ve bu siteyi bu koşullar dışında bir amaç için kullanmayacağınızı kabul etmektesiniz.



Sosyal medyada bizi takip edin!

Sosyal medya hesaplarımızda etkili CV hazırlama, niyet mektubu yazımı, iş arama sürecince LinkedIn kullanımı, CV Örnekleri vb. gibi bilgileri ve önerilerimizi takip edebilirsiniz.